Loading cart contents...
Mandje bekijken Afronden
Subtotaal mandje:

Ski & Snowboardbrillen

Limited Edition

Mountain 2.0

Introductie van ‘s werelds eerste mat reflecterende sneeuwbril volledig afgestemd op uw winter en outdoorbehoeften. Ervaar een vervormingsvrij, contrastversterkt zicht met een gelijkmatige matte look zoals die van onze zonnebrillen. De geheel nieuwe Mariener Mountain Snow Goggle biedt maximaal zicht rondom, presteert in diverse weersomstandigheden en biedt een optimale compatibiliteit met of zonder helm. Dit is een limited edition sneeuwbril mede mogelijk gemaakt met de hulp van Kickstarter.

Optimaal genieten van de sferische Mariener Mountain Ski/Snowboard bril, maar zonder onze Mat Reflecterende Lens Technologie? Speciaal voor komend seizoen hebben wij een beperkte oplage geproduceerd met onze Reflecterende lenzen.

Accessories

High performance

Ongeacht de stijl

Spherical

Mountain

Nieuw en verbeterd, de Mariener Mountain Snow Goggle is een full-option sferische ski- / snowboardbril met reflecterende lenzen voor alle weersomstandigheden.

Behandeld met onze | Hydro Lens Technology | en gemaakt met onze | Memory Frame Technology | combineert alle technologie die nodig is om deze bril een voorsprong te geven op de concurrentie.

Zorgeloos Winkelen

Dit kan je verwachten

Accessories

ERVAAR EEN HIGH PERFORMANCE GOGGLE MET EEN ENTRY-LEVEL PRIJSKAARTJE

Ons motto “hoge prestaties voor betaalbaarheid op instapniveau” is volledig opgegaan in de productie van onze skibrillen. Dankzij jarenlange ontwikkeling heeft Mariener een manier gevonden om al die technologie die onze zonnebrillen geweldig maakt op te nemen in een full-option sneeuwbril die niet meerdere lenzen nodig heeft voor wisselende weersomstandigheden.

Eén lens, in welke kleur dan ook, maakt het mogelijk. Dankzij een dubbele bolvormige lens, gecoat met een verscheidenheid aan duurzame hydrofobe en antikras-coatings, is dit de perfecte sneeuwbril voor dagenlang snowboarden of skiën zonder de kans op beslaan. Hadden we al gezegd dat het ook een comfortabele bril was? Geen koude neuzen meer, geen koude rillingen meer. Gewoon knallen!

De waardering van www.mariener.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 309 reviews.