MEDEDELING  Bestellingen geplaatst tussen 26/05 - 31/05 worden verzonden op 01/06 | Gebruik code 'be-right-back' voor   20% KORTING op Reflecterende & Gepolariseerde zonnebrillen.

* Gratis verzending voor bestellingen boven €50

* 30 dagen retourgarantie

Tech Talk
Posted in

Mariener Eyewear introduceert Mat Reflecterende lenzen voor zonnebrillen.

Zou het niet cool zijn om iets anders aan de tafel te brengen en tegelijk de kosten laag te houden? Dit hebben we besproken met ons R&D-team dat zich heeft toegelegd op het aanbieden van de beste, betaalbare lenzen die er zijn. Niet lang daarna zijn we begonnen met het in kaart brengen van de mogelijkheden van matte lenzen, die de introductie werd van onze mat reflecterende lenzen. Mariener Eyewear is de eerste ter wereld die deze lenzen aanbiedt, gekoppeld aan precisie en vakmanschap tegen een instapprijs.

Wat zijn Matte reflecterende lenzen?

Onze Matte Reflective Lens-technologie combineert dezelfde fysieke mogelijkheden als normale, reflecterende lenzen, maar nu gekoppeld aan een gloednieuwe technologie die een revolutie teweegbrengt in de manier waarop u naar een zonnebril kijkt. Onze Matte lenzen elimineren de spiegelachtige reflectie aan de buitenkant, maar zonder in te boeten aan de optische kwaliteit en visuele verbeteringseigenschappen van de lenzen. Door ze Matte Reflective te maken, moesten we uitvinden hoeveel effect we konden bereiken zonder de kwaliteit van het gezichtsvermogen te verliezen.

Het belang van een lage “Wazing” bij matte lenzen.

Waas (Hazing) is niet iets waar vaak over wordt gesproken als men het over zonnebrillen heeft. Meestal is waas iets dat vaak wordt besproken in de fotografie. Hazing is echter een zeer belangrijke factor bij het garanderen van een optimale zichtbaarheid door onze lenzen. Meestal zijn bij normale, reflecterende oppervlakken geen sprake van waas, omdat er weinig tot geen verstoring is van de lichtinval van de lenzen. Maar met onze Matte Reflecterende lenzen verleggen we de manier waarop licht door de lens reist door het gebruik van verschillende anti-verblindingscoatings tussen de verschillende lagen. We willen een zo goed mogelijk mat effect op de lenzen creëren, zonder enige vorm van waas.

“Haze is een optisch fenomeen dat de kwaliteit van het zicht kan beïnvloeden. De reflectie van een ideaal hoogglans doorzichtig oppervlak moet helder en stralend zijn, maar door microscopisch kleine structuren (≈ 0,01 mm golflengte) kan de reflectie er melkachtig of wazig uitzien, waardoor de kwaliteit van het algehele zicht wordt verminderd.”

Onze lenzen zijn allemaal getest volgens internationale normen (ASTM) die transmissie, hazing en helderheid bepalen.

Wat onderscheidt onze lenzen van de rest?

Om te beginnen zijn onze lenzen extreem betaalbaar in vergelijking met de concurrentie. Waar de concurrentie een polarisatiefilm gebruikt om een ​​matte uitstraling te krijgen, waardoor ze donkerder (de aard van een polarisatiefilm) en duurder worden. We hebben ervoor gekozen om een ​​verscheidenheid aan zeer precieze coatings te gebruiken die een optisch puur, hoog contrast matte look creëert.

De kracht van de community gebruiken door onze eigen Kickstarter-campagne te lanceren

Benieuwd hoe uiteindelijk deze techniek tot leven is gekomen?  We hebben onze droom vervuld om een ​​verschil te maken in de branche. Een nooit eerder geziene technologie die wordt geïntroduceerd door een relatief klein merk zoals onszelf is redelijk uniek. Daarom hebben we ernaar gestreefd om de kracht van de community te gebruiken door een Kickstarter crowdfunding-campagne te starten om de laatste stappen te financieren om deze matte lens-technologie productierijp te krijgen voor een kleinschalige serieproductie.

“Alleen kunnen we zo weinig doen; samen kunnen we zoveel doen.”

Video afspelen
TOP

Winkelmandje 0

RECENTLY VIEWED 0

De waardering van www.mariener.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 475 reviews.