* Gratis verzending voor bestellingen boven €50

* 30 dagen retourgarantie

Retourbeleid

Retourbeleid

Toch niet tevreden met je zonnebril of goggle? Of is deze toevallig stuk gegaan? Heel vervelend natuurlijk, maar geen zorgen wij staan klaar voor je om je te helpen.

Om gebruik te maken van jouw herroepingsrecht kan je contact met ons opnemen via info@mariener.nl.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via orders@mariener.nl met jouw naam en ordernummer. Bestellingen kunnen niet geannuleerd worden zodra deze verstuurd zijn.

 

 

 

 

Kan ik mijn bestelling terugsturen?

Jazeker! onder het mom van “no questions asked” kan je binnen 14 dagen ons laten weten dat je jouw bestelling wilt retourneren. Daarna heb je nog eens 14 dagen de tijd om het pakket toe te sturen. Wij zorgen dat het volledige aankoopbedrag + verzendkosten naar jou toe volledig worden teruggestort. Neem hier wel eventjes eerst contact met de klantenservice voor op voordat wij plots pakketjes binnenkrijgen.

 

Welke producten kan ik niet terugsturen?

Producten die volgens specificaties van de consument zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk, of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben.

 

 

 

 

 

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Wij proberen zo snel mogelijk jouw bedrag terug te storten. Let wel op dat wij de producten in nieuwsstaat terug krijgen. Dat betekend geen krassen op de lenzen, geen beschadigingen op het frame van zonnebrillen en/of goggles, geen beschadigingen op de band van de goggles, alle boekjes, papieren en accessoires dienen ook teruggestuurd te worden.

Wij verwachten dat de goederen precies zo teruggestuurd worden als dat wij ze geleverd hebben. Anders kunnen wij niet een volledige terugbetaling garanderen.

 

Hoe lang heb ik om een artikel te retourneren?

Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden, te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.

 

 

 

 

 

Is retourneren gratis?

Het terugsturen van producten is voor eigen rekening. Let hierbij op dat je altijd een verzending met track-en-trace code kiest.


Als wij het pakket niet hebben ontvangen en je kunt geen geldige track en trace code overhandigen dan kunnen wij niet een volledige terugbetaling garanderen.Naar welk adres moet ik mijn retour sturen?

Het exacte adres waarnaar de retour moet worden verzonden krijg je door ons doorgestuurd wanneer je contact met ons hebt opgenomen.

 

 

 

Mocht je nou niet zeker zijn van de pasvorm van onze producten? Neem dan even een kijkje naar de afmetingen en zorg dat je deze kan vergelijken met vergelijkbare zonnebrillen of goggles.
TOP

Winkelmandje 0

RECENTLY VIEWED 0

De waardering van www.mariener.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 478 reviews.