Loading cart contents...
Mandje bekijken Afronden
Subtotaal mandje:

Retourbeleid

Toch niet tevreden met je zonnebril of goggle? Of is deze toevallig stuk gegaan? Heel vervelend natuurlijk maar geen zorgen wij staan klaar voor je om je te helpen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mariener.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice via orders@mariener.nl met uw naam en ordernummer. U krijgt een volledige teruggave van uw aankoopsom mits de bestelling nog niet uitgeleverd is naar uw adres. Bestellingen kunnen niet geannuleerd worden zodra deze verstuurd zijn.

Kan ik mijn bestelling terugsturen?

Jazeker! onder het mom van “no questions asked” kan je binnen 14 dagen ons laten weten dat je jouw bestelling wilt retourneren. Daarna heb je nog eens 14 dagen de tijd om het pakket toe te sturen.  Wij zorgen dat het volledige aankoopbedrag + verzendkosten naar jou toe volledig worden teruggestort. Neem hier wel eventjes eerst contact met de klantenservice voor op voordat wij plots pakketjes binnenkrijgen.

Welke producten kan ik niet terugsturen?

– Goederen die volgens specificaties van de consument zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk, of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Wij proberen zo snel mogelijk jouw bedrag te storneren. Let wel op dat wij de producten in nieuwsstaat terug krijgen!, dat betekend geen krassen op de lenzen, geen beschadigingen of het frame van zonnebrillen en/of goggles, geen beschadigingen op de band van goggles, alle boekjes, papieren en accessoires dienen ook teruggestuurd te worden. Wij verwachten dat de goederen precies zo teruggestuurd worden als dat wij ze geleverd hebben. Anders kunnen wij niet een volledige terugbetaling garanderen.

Mocht je nou niet zeker zijn van de pasvorm van onze producten? Neem dan even een kijkje naar de afmetingen en zorg dat je deze kan vergelijken met vergelijkbare zonnebrillen of goggles.

De waardering van www.mariener.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 309 reviews.