NOTICE  | We werken aan het verbeteren van uw winkelervaring, wat kan leiden tot tijdelijke problemen met het weergeven van afbeeldingen op onze website.

* Gratis verzending voor bestellingen boven €50

* 30 dagen retourgarantie

Blog
Posted in

Kinderzonnebrillen hoeven niet duur te zijn

Zodra het lekker weer begint te worden zie je plots iedereen met een zonnebril lopen. Volwassenen denken steeds vaker na over de gevaren van de zon. Blijf je goed insmeren tegen schadelijke UV-straling, straling die ook nadelig effect hebben op de ogen. Voor kinderen zien we helaas minder vaak dat er extra voorzorgsmaatregelen getroffen worden (los van een petje) voor de bescherming van de ogen.

Wist je dat wij ook een lijn van kinderzonnebrillen hebben die lekker flexibel zijn, tegen een stootje kunnen en helemaal niet zo duur hoeven te zijn?

Kies voor het juiste materiaal

Onze brillen blokkeren voor 100% het UV-licht, bijvoorbeeld op het strand of in de bergen. En is jouw kind nogal beweeglijk? Geen probleem. Maar kies dan wel voor een bril die tegen een stootje kan, met glazen die niet van glas zijn. Glas kan namelijk bij ongelukken verwondingen veroorzaken. Onze kinderbrillen zijn daarom gemaakt van een uiterst sterk, maar flexibele Memory Frame Technologie, gecombineerd met kunststof lenzen die voorzien zijn van een duurzame hydrofobe coating en een anti-kras coating.

Hier nog een paar extra tips voor het kopen van de juiste zonnebril

  • Kies niet voor speciale zonnebrillen die te donker zijn. De tint betekent niet dat deze meer UV-straling tegenhoudt. Kies daarom voor een bril met maximaal CAT-3 Lenzen.
  • Zorg dat de zonnebril goed past. Een bril mag best iets ruimte hebben mits deze maar de ogen goed afsluiten. De bril moet niet van de neus af glijden of in de weg zitten van spelen.
  • Bang dat de bril beschadigd? Gebruik een Nylon koordje om te voorkomen dat deze op de grond valt. En mocht er teveel kracht op het koordje komen dan zal de rubberen grips vanzelf loslaten.
TOP

Winkelmandje 0

RECENTLY VIEWED 0

De waardering van www.mariener.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 472 reviews.