* Gratis verzending voor bestellingen boven €50

* 30 dagen retourgarantie

Blog
Posted in

Mariener Eyewear sponsor van Emma’s Amazing Fun(d) Raising Night

28 maart 2014 organiseert Stichting Embrace Emma in de Amsterdamse Gashouder, Emma’s Amazing Fun(d) Raising night. Dit is een benefietavond ten bate van het Amsterdamse Emma kinderziekenhuis AMC.

Begin Maart werd Mariener benaderd door de mensen van Stichting Emma met de vraag of wij een aantal van onze zonnebrillen willen laten verloten tijdens de fundraiser voor het Emma Kinderziekenhuis AMC. Wij hoefden daar natuurlijk niet lang over na te denken en daarom is Mariener nu officieel partner van Emma’s Amazing Fun(d) Raising night 2014.

Emma’s Amazing Fun(d) Raising Night is het meest aantrekkelijke fundraising event van Nederland. Met een veelzijdige mix van nightlife, dance, theater, optredens van diverse sterren en een spectaculaire veiling ten bate van het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Mariener sponsort mee met zonnebrillen in de meest opvallende uitvoeringen waar Mariener bekend om staat. Zodat er zoveel mogelijk geld opgehaald wordt voor het Emma kinderziekenhuis AMC.

Over Stichting Emma
Stichting Embrace Emma is opgericht door Amsterdamse ouders, met de ambitie om 2 miljoen EUR bijeen te brengen voor de herontwikkeling van het Emma kinderziekenhuis AMC. Tijdens de drie voorgaande edities van Emma’s Amazing Fun(d) Raising Night werd 1.076.000 EUR bijeengebracht, een fantastisch resultaat maar nog een behoorlijke uitdaging om ons doel, 2 miljoen EUR, te halen in 2015.

De vierde editie van Emma’s Amazing Fun Raising Night vindt plaats op vrijdag 28 maart 2014 in de Gashouder in Amsterdam. De metamorfose van het Emma Kinderziekenhuis AMC verloopt voorspoedig maar bevindt zich nog altijd in een kritieke fase. Onze bijdrage is daarom KEIHARD nodig. Dit jaar brengen we geld bijeen voor een speciaal op (kleine) kinderen aangepaste Intensive Care afdeling.

www.facebook.com/amazingemma

Login
Create an account

Een link om een nieuw wachtwoord in te stellen zal naar je e-mailadres worden verzonden.

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te ondersteunen. Om de toegang tot uw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in ons [privacybeleid].

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP
Arrow Chevron

Winkelmandje 0

RECENTLY VIEWED 0

De waardering van www.mariener.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 466 reviews.