* Gratis verzending voor bestellingen boven €50

* 30 dagen retourgarantie

Blog
Posted in

Mariener Sunglasses brengt de nodige eye-wear naar de NK Surftour 2013

De Holland Surfing Association (HSA) heeft de afgelopen jaren een Nederlands surftoernooi georganiseerd en in 2013 is dat niet anders. De NK Surftour is terug en er zijn drie stops om te bepalen wie de beste surfer van Nederland is.

Partners
Dit jaar wordt de NK Surftour ondersteund door Surfblend, Mariener en Atlantic Riders. De KNRM-redders zorgen tijdens de evenementen voor veiligheid tijdens het varen met een waverunner. In samenwerking met Surfweer.nl zullen wij ervoor zorgen dat de juiste oproepen worden gedaan en de best mogelijke golven worden gescoord tijdens de NK Surftour 2013!

Over Mariener
Mariener (www.mariener.nl) is een aanstormend zonnebril en accessoire merk dat in het voorjaar van 2012 is gestart in Nederland. Mariener biedt een merk dat toegankelijk is voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle zonnebril tegen een betaalbare prijs, maar met de kwaliteit in lenzen en frames die u van duurdere merken verwacht. De productlijn bestaat momenteel uit de Mariener Melange-zonnebril en onze geheel nieuwe Mariener Mountain ski- / snowboardbril.

Poster NK Surftour 2013

TOP

Winkelmandje 0

RECENTLY VIEWED 0

De waardering van www.mariener.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 478 reviews.