* Gratis verzending voor bestellingen boven €50

* 30 dagen retourgarantie

Nieuws
Posted in

Mariener Sunglasses en flatland BMX Athlete Navid Saleki bundelen hun krachten

Niet zo lang geleden kwamen we Navid Saleki tegen. Een bekende Flatland BMX rijder met zowel Zweedse als Nederlandse roots op zoek naar onze interesse en van daaruit begon het te rollen. Navid maakte een interessante video om zijn fans en volgers kennis te laten maken met Mariener en beschikbaar te stellen op YouTube.

De samenwerking tussen Navid en Mariener markeert het begin van een nieuw tijdperk voor Mariener, omdat Navid niet alleen de eerste atleet is die op een hoger niveau actief met ons samenwerkt; hij draagt ​​ook de kroon dat hij de eerste is die een video voor Mariener heeft uitgebracht. Al met al zou je kunnen zeggen dat we behoorlijk enthousiast zijn dat hij aan onze kant staat en we kijken uit naar de toekomst!

Navid is een geweldige combinatie met Mariener. Hij is niet alleen een fervent BMX Flatland rijder, hij is ook een all-round extreme sportliefhebber. Zijn veelzijdigheid weerspiegelt de productfilosofie en merkrichting die Mariener graag volgt.

Over Navid Saleki
Navid Saleki heeft zijn leven gewijd aan extreme sporten en vond zijn ware passie in Freestyle BMX. Hij rijdt al meer dan 10 jaar en houdt van avontuur, van het beklimmen van Aiguille du Midi in Frankrijk, Cliff-diving in Zweden tot BMX-jams en wedstrijden in Europa. Navid werd geboren in Gotenburg, Zweden en woont momenteel in Groningen, Nederland. Zelf beschreven als een goede centrale plek om te leven om overal ter wereld te kunnen reizen. Zijn toekomstplannen zijn verre van laid-back, nieuwe bergen om te beklimmen, parachutespringen en concurreren op het wereldkampioenschap in BMX.

Over Mariener
Mariener is een aanstormend merk voor zonnebrillen en accessoires dat in het voorjaar van 2012 in Nederland is gestart. Mariener biedt een merk dat toegankelijk is voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle zonnebril tegen een betaalbare prijs, maar met de kwaliteit in lenzen en frames die u van duurdere merken verwacht. De productlijn bestaat momenteel uit één soort zonnebril die zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt is, maar de aan de gang zijnde ontwikkeling heeft verscheidene interessante andere producten doen rijzen die in de aankomende maanden moeten worden gelanceerd.

TOP
Winkelmandje 0
RECENTLY VIEWED 0
De waardering van www.mariener.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 483 reviews.