* Gratis verzending voor bestellingen boven €50

* 30 dagen retourgarantie

Tech Talk
Posted in

Kan ik mijn zonnebril in de auto laten liggen?

Kan ik mijn zonnebril in de auto laten liggen?

Ja, dat kan. Op basis van de technische eigenschappen van onze zonnebrillen, zouden onze zonnebrillen de hitte in een auto aan moeten kunnen. Echter raden wij wel aan om de brillen altijd in het gratis bijgeleverde microvezelzakje te bewaren. Bij voorkeur op een plek uit de zon.

In tegenstelling tot andere zonnebrillen in deze prijsklasse zijn onze zonnebrillen bestand tegen hogere temperaturen, kortstondig kunnen de frames met onze memory frame technologie temperaturen van 80 tot 100 graden weerstaan. Hierdoor zouden onze brillen ook op het dashboard kunnen blijven liggen, maar we raden aan om de zonnebrillen uit de zon te leggen als deze langdurig niet gebruikt worden.

We hebben de materialen van de zonnebrillen zo aangepast en geoptimaliseerd dat onze zonnebrillen zonder problemen de hitte van de zon kunnen weerstaan.

Tijdens het rijden wordt geadviseerd om de bril niet met de bolle kant van de lenzen naar beneden gericht neer te leggen. De lenzen zijn afgewerkt met een krasbestendige laag, maar langdurig heen en weer bewegen over de lens kan uiteindelijk krassen op de coating van de lens veroorzaken. Er wordt geadviseerd om de bril in het gratis bijgeleverd microvezel zakje te leggen tijdens het rijden om beschadigingen te voorkomen.

TOP

Winkelmandje 0

RECENTLY VIEWED 0

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

De waardering van www.mariener.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 414 reviews.