* Gratis verzending voor bestellingen boven €50

* 30 dagen retourgarantie

Blog
Posted in

Tips om te voorkomen dat je zonnebril afglijdt

Een van de grootste ergernissen van zonnebrillen en brillen dragen ansich, zijn natuurlijk pijnlijke neusbruggen, pijnlijke oren en een zonnebril die van je hoofd glijdt. Hoe voorkom je dat jouw zonnebril van je hoofd afglijdt? Net als elk ander type accessoire, de pasvorm is het belangrijkste. Deze moet goed zijn. Dat betekent niet te knus, niet te breed. Precies goed.

Met een zonnebril is het misschien moeilijk om een ​​goed passend paar te vinden, vooral op internet. Gelukkig hebben wij de afmetingen online staan, waardoor je die kan vergelijken of deze goed bij je gaat passen.

Heb je een hekel eraan dat je je zonnebril steeds weer omhoog duwt als ze van je neusbrug afglijden? Er zijn een aantal factoren die je pasvorm kunnen verbeteren.

Wat te doen aan een zonnebril die van je neus glijdt?

  1. Al onze zonnebrillen zijn gemaakt van een flexibel thermoplastisch materiaal. Dat betekent dat zelfs na hitte of kou de vorm in het model blijft zitten. We noemen deze technologie onze Memory Frame Technologie. Dit zorgt er voor dat ook brillen die wellicht net iets te klein zijn, zachtjes veren en daardoor alsnog op het hoofd blijven zitten, zonder drukpunten te veroorzaken. Ondanks dat onze frames ontzettend flexibel en sterk zijn, raden we af om de bril overmatig te buigen. Dit kwetsbare punt van kunststof is zichtbaar wanneer er kleurverandering gaat optreden. Maar maak je geen zorgen, je hebt nog wat opties over om de pasvorm te verbeteren.
  2. Wilt u niet het risico lopen uw zonnebril te verliezen? Kies een paar van onze zonnebrillen met rubberen coating. Omdat zweet en water minder glad worden op een stroevere ondergrond, elimineer je iedere kans op het verliezen van een zonnebril ondanks hevig zweten, of langdurig dragen.
  3. In het geval dat we een frame toevoegen die gemaakt is van een metalen kern, of frames die volledig zijn gemaakt van metaal, dan kun je de pootjes eenvoudig buigen zodat de bril beter op je hoofd past. Doe het niet te veel, want metaal kan op ten duur breken door vermoeidheid van het materiaal.

Acties die je zeker niet moet doen om een zonnebril passend te maken.

  1. We raden af ​​om de pootjes op te warmen en met de hand te vormen. Kunststoffen worden na verloop van tijd broos omdat de weekmakers uit het materiaal kunnen verdwijnen. Dit gebeurd versneld wanneer ze worden geconfronteerd met overmatige hitte en/of koude temperaturen. Naast het beschadigen van de interne structuur van het materiaal, is het mogelijk om het materiaal te laten smelten door overmatige hitte. Dit kan de bril en de coating permanent beschadigen.
  2. Gebruik niet te overmatige kracht om de pootjes en/of het frame op een bepaald punt te buigen. Dit zal het frame plaatselijk doen verzwakken waardoor het frame mogelijk kan barsten of breken. Als de zonnebril niet goed past, probeer dan een ander type zonnebril
TOP

Winkelmandje 0

RECENTLY VIEWED 0

De waardering van www.mariener.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 477 reviews.